Transpalace

Specificaties

  • Dubbel glas akoestische mobiele wand
  • Tot en met 45-50 dB
  • Aluminium frame
  • Verkrijgbaar in zowel handmatige als semiautomatische uitvoering

BESCHRIJVING

De Transpalace mobiele wand is de meest exclusieve van de Palace serie.

De elementen zijn opgebouwd uit een stevig aluminium frame, dat tweezijdig is afgewerkt met veiligheidsglas. Op deze manier behoudt men het ruimtelijke karakter van een vertrek, terwijl men toch gewoon profiteert van de hoogwaardige Palace kenmerken zoals een hoge geluidsisolatiewaarde en een prachtig design. De techniek is subtiel verwerkt achter een smal kader. Dit kader kan nagenoeg in iedere gewenste kleur worden geleverd.

De Transpalace loopt middels gelagerde wielstellen zeer soepel door de railconstructie en heeft legio parkeermogelijkheden. Al onze paneelwanden zijn zodanig ontworpen dat er geen vloergeleiding nodig is. Een handbediend, of semi automatisch elektrisch aangedreven spindelmechaniek in combinatie met akoestische druksloffen zorgen voor de grootst mogelijke stabiliteit en geluidsafdichting.

Uiteraard is ook de Transpalace leverbaar in brandwerend glas. Op het gebied van brandveiligheid voldoen onze wanden aan de hoogste eisen.

Nieuw: wanden met ingebouwde elektrische jaloezieën

Het bijzondere aan dit innovatieve project is, dat alle losse elementen voorzien zijn van elektrisch bedienbare jaloezieën. Als de losse elementen aan elkaar gekoppeld zijn, kunnen de jaloezieën met één druk op de knop bediend worden: van beneden naar boven, ofwel open, ofwel dicht. Dit zorgt voor een dynamische uitstraling. Door het gebruik van een Transpalace wand creëert men een open en lichte omgeving, maar behoudt men de hoogwaardige Palace kenmerken zoals een hoge geluidsisolatiewaarde en een eigentijds functioneel design. Parthos biedt een groot palet aan keuzes, zowel voor de kleurstellingen van de Transpalace wanden als voor de jaloezieën.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Parc des Expostions (PEX) Toulouse

Parc des Expostions (PEX) Toulouse

Transpalace 2

Transpalace 3

Transpalace 4

Transpalace 9

Parc des Expostions (PEX) Toulouse

Parc des Expostions (PEX) Toulouse

Transpalace 7

Port of Amsterdam

DSC06738

76045-Sportkozpont Cegled-03