Wandbekleding

wand-bekleding

Akoestische kwaliteit is belangrijk. In bioscopen en concertzalen, maar ook in scholen en restaurants. Het beïnvloedt de geluidskwaliteit, of het nu gaat om spraak, muziek of een ander type geluid. Een goede akoestiek in de ruimte bevordert de concentratie en heeft een aanzienlijke invloed op uw algehele welzijn.

Bij Parthos bieden we verschillende oplossingen om de akoestische kwaliteit van een plek te verbeteren. Van PETfelt tot schuim. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Parthos akoestisch PETfelt
PETfelt akoestische platen zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen en vertonen uitstekende akoestische prestaties. Het is een perfect materiaal om aan te brengen op muren of plafonds (verplaatsbaar) om de akoestiek van de ruimte te verbeteren.

Akoestische cassettes (gegroefd of geperforeerd)
Met akoestische cassettes wordt de geluidsabsorptie verbeterd en wordt de nagalmtijd verkort. De akoestische cassettes van Parthos worden op maat gemaakt volgens de wensen van de klant en kunnen dankzij de verschillende afwerkingsopties gemakkelijk in het ontwerp van de ruimte worden geïntegreerd. Verkrijgbaar met gegroefde of geperforeerde panelen in combinatie met laminaatfineer of gestoffeerde afwerking.

 

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Wandbekleding

Wandbekleding

Wandbekleding

Wandbekleding

Wandbekleding

Synhton (6)

IMG_20210114_081044

perforated cassette

Radboud Universiteit Nijmegen (17)

2010-02-10-P110S-MFC-perfo-SCC Rosmalen-NLD-002-DTL-doorhandle

2010-02-10-P110S-MFC-perfo-SCC Rosmalen-NLD-004

EY - Eindhoven