METAAL

staal
rvs
aluminium

Parthos biedt maatwerkoplossingen in staal, RVS en aluminium

Wij kunnen u op een breed terrein van dienst zijn zoals bij het ontwerpen, constructiewerk, laswerkzaamheden en poedercoaten. 

In combinatie met de ontwerpafdeling, de interieurbouwafdeling en de turnkey-adviseurs van Parthos kunnen complete projecten worden ingericht. Totale winkelconcepten kunnen ontwikkeld, geproduceerd en gemonteerd worden. Denk hierbij aan kledingrekken, kapstokken, balies, decoratierekken, vitrinekasten en al het andere wat gemaakt is van staal, aluminium of rvs.  

Parthos Metal biedt frames aan in alle denkbaar verschillende soorten en maten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Maatwerk voor de frames wordt geleverd naar de wensen van de klant.   

Daarnaast is ook zowel  licht als zwaar laswerk mogelijk in ons modern machinepark: robotlassen, halfautomatisch lassen, tig-, mig-, punt-, stomp- en stiftlassen. Het zagen, schuren, boren en tappen van staal, roestvrijstaal of aluminium wordt door onze vakmannen uitgevoerd, net zoals het rollen en buigen van plaatmateriaal. We geven uw materialen desgewenst een slijpstructuur of werken ze verder af in onze poederlakafdeling. Bovendien verzorgen wij ook uw draadwerk.