SERVICE & GARANTIES

Service & GARANTIES

parthos werkt continu aan product verbeteringen en investeert volop in productontwikkeling. DE Kwaliteit en efficiency ziet u terug in de service en garanties die wij bieden

akoestiek:

Geluidsoverlast is storend. Je wilt rustig kunnen vergaderen, een les kunnen volgen en geen hinder ondervinden van het feestgeluid in die andere feestzaal. Door middel van geluidsisolerende wanden kun je de ervaring in een ruimte optimaliseren.

 Meer informatie…

 

brandveiligheid:

Brandveiligheid is een belangrijk onderdeel bij nieuwbouw en renovaties. Afhankelijk van het gebruik van de wand, de eisen van het gebouw en de (lokale)overheid kunnen wij verschillende opties aanbieden om aan alle eisen te kunnen voldoen.

Meer informatie…

 

service en onderhoud:

Onze zorg houdt niet op na de levering van een goed eindproduct. Ook nadat een project tot een goed einde is gebracht, kunt u altijd op ons rekenen voor technische ondersteuning.

Meer informatie…

 

Duurzaamheid:

In de regel kunnen wij ruimtes her optimaliseren door bestaande elementen gedeeltelijk te vernieuwen of te demonteren en te recyclen. In het kader van duurzaamheid maar ook in het belang van uw eigen portemonnee, is dit een prettige gedachte.

 Meer informatie…

 

certificeringen:

Voor meer informatie over de certificeringen van Parthos en bij welke brancheverenigingen zijn aangesloten, vind u hier meer informatie.

 Meer informatie…