‘Ruimte in beweging’ en ‘vrijheid in vormgeving’ vormen de twee pijlers waarop ons productaanbod gebaseerd is. Parthos staat dan ook synoniem voor duurzaamheid, traditioneel vakmanschap en maatwerk tot in de kleinste details.
Het hele traject- van concept tot productie, logistiek en montage – is in handen van Parthos. Dit maakt dat wij snel, flexibel en kostenefficiënt kunnen werken. Naast onze fabriek in Panningen (NL), hebben wij tevens fabrieken in China en Thailand en verkoopkantoren over de hele wereld.

Filosofie

“Duurzaamheid en innovatief vermogen inspireren ons om onze producten continu te verbeteren en te verfijnen.”
Meer dan 50 jaar aan kennis en ervaring vormen de grondslag van het maximale resultaat dat wij telkens weer weten neer te zetten.
Onze projecten vertegenwoordigen het beste van de markt op ieder gebied, in ieder segment. Wij doen geen concessies op het gebied van kwaliteit. Vind hier onze certificeringen.

Innovatie

Parthos weet wat er speelt op de markt en volgt nauwgezet alle ontwikkelingen in de bouw en daaraan gerelateerde sectoren. De markt is immers constant in beweging. Dit proces van ontwikkeling en de daaruit voortvloeiende nieuwe behoeften vormt de basis van onze innovaties. De oplossingen die hieruit voortkomen worden zorgvuldig getest op kwaliteit en toepasbaarheid.

Parthos blijft zich ontwikkelen. Wil je hier ook deel vanuit maken? Bekijk hier onze vacatures.

Milieu en kwaliteit

Parthos draagt bij aan het milieu en een verbetering van de kwaliteit van het leven omdat onze mobiele ruimteoplossingen ontworpen zijn voor groen met een productlevenscyclus van meer dan 25 jaar, waarna het volledig herbruikbaar is!

Wij streven ernaar zoveel mogelijk lokale materialen te gebruiken op basis van 100% recyclebaarheid en non toxic. Parthos heeft een volledig geïntegreerd zuinig en energiebesparend productieproces ontwikkeld en maakt gebruik van strategieën voor efficiënt materiaalgebruik, zoals dimensionale planning om de hoeveelheid benodigde bouwmaterialen te verminderen en de bouwkosten te verlagen. Afvalscheiding en categorisatie zijn geïntegreerd in onze dagelijkse activiteiten. Door het winnen van brandstof uit afval genereert Parthos zelfs voor een deel zijn eigen energie!

Wij zien het als onze ecologische verantwoordelijkheid om deel te nemen aan dit voortgaande proces van duurzaamheid. Als lid van de Nederlandse Green Building Council dragen we actief bij aan de wereldwijde doelstellingen. Vind hier meer informatie over de duurzaamheid van Parthos.