President

Specificaties

  • Enkele glazen mobiele wand
  • Helemaal transparant
  • Tot 4 meter en hoger
  • Profielen en track beschikbaar in elke kleur
  • Verkrijgbaar in een standaard en ingelijste versie

beschrijving

Deze mobiele glaswand is de ideale oplossing om meerdere ruimtes te creëren en toch het open karakter te behouden van een vertrek. Kenmerken zijn: Ruimtelijkheid, optimale lichtinval en privacy.

Met de President creëert u afzonderlijke (werk)ruimtes zonder dat de ruimtelijkheid en de lichtinval van het vertrek verloren gaan. Om de transparantie van de President te versterken hebben wij de constructie zo ontwikkeld dat er geen verticale aluminium profielen nodig zijn. Ook in geparkeerde positie neemt deze wand opmerkelijk weinig ruimte in beslag. Het bedieningsgemak van de President is zeer goed. Middels een geavanceerde heveltechniek worden de standaard elementen automatisch met elkaar vergrendeld. Draaiknoppen en hendels zijn hiermee verleden tijd.

De President wanden kunnen worden opgebouwd uit verschillende soorten elementen. Ook hier zijn rond c.q. gesegmenteerd uitgevoerde wanden en rails leverbaar! De elementen kunnen op tal van manieren worden afgewerkt. Voor extra privacy kunt u bijvoorbeeld het glas op bepaalde stukken laten etsen, zandstralen of met folie laten beplakken. Het is echter ook mogelijk om teksten, logo’s of complete dessins aan te brengen.

Niets is onmogelijk, wij zetten al uw creatieve ideeën om in praktische oplossingen!

 

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress