Stages op HBO en MBO niveau

Parthos heeft diverse stageplekken beschikbaar! 

 

Op verschillende afdelingen hebben wij ruimte om enthousiaste stagiaires te begeleiden.

Volg jij een HBO of MBO studie en ben je op zoek naar een uitdagende stageplek? 

Parthos is sinds 1968 wereldwijd de meest veelzijdige producent van mobiele wand- en deursystemen, interieurprojecten en metaalconstructies. Naast de complete range van mobiele wandsystemen heeft Parthos zich ontwikkeld tot allround interieurbouwer en toeleverancier van componenten en halffabricaten voor de bouw en industrie. Winkelketens, banken, kantoren, congresgebouwen, hotels en theaters; wij bedienen wereldwijd elk segment van de markt.

Het hele traject- van concept tot offerte, productie, logistiek en montage – is in handen van Parthos. Naast onze fabriek in Panningen (NL), hebben wij tevens fabrieken in China en Thailand. Op de locatie in Panningen bevindt zich ook het kantoor, hier werken in totaal (kantoor en fabriek) zo’n 150 mensen.

Volg jij een MBO of HBO opleiding en zoek jij een leerzame werkplek? Parthos heeft een tal aan mogelijkheden voor uitdagende stages. Denk bijv. aan sales & marketing, maar ook een R&D, HR en/of recruitment. Studenten die (technisch) Bedrijfskunde studeren, kunnen ook bij ons terecht voor een interessante meewerkstage of afstudeerstage. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van het Parthos-team. 

 

Je kunt ons bereiken via mail HRM@parthos.com of via Whatsapp 0651912338.