Hogeschool Kralingse zoom – Rotterdam

INTERIEUR

DEtails

Interieur bijzonderheden:
  • Met een totaaloppervlak van maar liefst 1250m² aan akoestische wandbekleding in Europees eiken fineer, is er niet alleen gezorgd voor een visueel aantrekkelijk interieur, maar ook voor een optimale geluidsomgeving.  De akoestische panelen (volledig op maat gemaakt) met microperforaties  zorgen voor een effectieve geluidsabsorptie, waardoor galm en geluidsoverlast tot een minimum worden beperkt.
  • De kolommen in het gebouw hebben een indrukwekkende hoogte van 15 meter en vereisten daarom een speciale aanpak. De kolommen vormen nu een integraal onderdeel van het interieurontwerp, zonder hun functionele rol te verliezen.
  • Het atrium in het gebouw speelt een cruciale rol in het binnenhalen van natuurlijk licht. Parthos heeft de ligger bekleding verzorgd, wat niet alleen heeft bijgedragen aan de visuele harmonie van de ruimte, maar ook aan de integriteit van de constructie. De omtimmering is uitgevoerd met precisie en oog voor detail, waardoor de liggers naadloos aansluiten op de kolommen en de rest van het interieur.